петък, март 23, 2012

Здр! Гепи ме ;)

Както се разбрахме по-рано – вече съм самотна. Като кукувица. Затова реших да си направя регистрация в сайт за запознанства. Не да си търся приятел, партньор или квото там му казвате. (да вървят по дяволите вече всички мъже и познанството им!) От чисто любопитство го направих, а и за да се обогатя евентуално по темата „Сингъл лейди – начин на употреба, нежелани реакции при предозиране”.
При регистрацията искат снимка. Като в казиното на „Радисън” – без фото няма тото! Гледам участниците в сайта наслагали едни разголени фотоси, провокативни, на различни части от тялото си... Викам си „И аз ще сложа. Нема да се цепим от колектива, нали...” Явно сега така е модерно.
Качвам снимка по лятна дантелена нощничка, щото за съжаление досега не се бях сещала да снимам различни територии от тялото си в близък план. Голям пропуск, за което си взимам бележка.
Следва да заявиш какво търсиш. По принцип търся още по-голяма дупка, в която да изпадна след раздялата си, а вчера си търсех и обувки тип „поп фолк звездЪ”, но поради липса на такива графи, отбелязвам „просто да убия време” и „дискретна връзка”. Що да е дискретна, не знам. И що да е връзка, пак не знам. Но го отбелязвам.
Описвам себе си, като слагам ченгелчета на „забавна”, „лъчезарна”, „учтива” и „капризна към храната” и вече съм горд притежател на профил.
Половин час по-късно осъзнавам, че това всъщност е сайт за секс. Тоест търсиш секс, намираш секс. (в най-добрия случай). Стреснато посягам да си изтрия профила и се оказва, че на първо четене е невъзможно. Викам си „Ми, кво пък! Като съм се хванала на хорото, ще го играя докрай! Просто ще стъпвам по-ситно.”
Запасявам се с купа чипс, кутия цигари и 2 чаши поизветряло бяло вино и с треперещи сетива започвам да навлизам в тайнствените дебри на сайта за секс запознанства.
За 2 часа събирам около 115 писма. В началото чинно и възпитано се опитвам да отговоря на всяко – пиша името си, квартала, височината, размер на чашката на сутиена... Обаче те изскачат все нови и нови. И различни. Чета и се изумявам, изумявам се, но чета. Не се смятам за задръстена, но не подозирах, че съществуват толкова незадоволени хора. Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!
Бързо стоплям, че никой не ми пише, за да ме пита какво е мнението ми относно поредния негативен доклад на ЕК за съдебната ни система. Всички искат секс. Но това не ме притеснява никак, защото вече съм голяма и знам, че предложението „Ела у нас да гледаме филм” , не е задължително да включва пуканки и DVD с „Казабланка”( с Хъмфри Богарт).
Както казах, поканите за сексуални удоволствия са различни. И изумителни.
Например, един с вид на току що излязъл от „Алкатраз” индивид, ми вика: „Искаш ли да ми го видиш?” Кое, питам аз. Той ми пише „Е, как кое?!” Шах с пешката и двата коня! Въпросът „Искаш ли да ми го видиш?” не винаги е толкова еднозначен, колкото си мисли тоя. Например, когато приятелката ми отиде при Цвети, нейната маникюристка, след това ми звъни и ме пита :”Искаш ли да ми го видиш?” И аз ясно знам, че става въпрос за яркочервен лак с чертички и лулички по ноктите й...Може пък и въпросният пич да ходи при  Цвети и да иска да МУ го видя. Френския маникюр. Не знам.
Следващият пък ми пише: „Колко?” Колко какво?! Колко са звездите на небето (заклевам се, не знам, ебаси!), колко пари имам в личната си сметка (и това не знам, апропо), колко часа съм чакала на светофара пред Софийския? Пак ми липсва уточнение и аз отговарям с простото „Не знам”. А той: ”Давам 100”. Тук вече ми просветва-а! Момъкът има предвид емблематичното фолк парче „100 кила ракия давам, само да те притежавам”. Отказвам. Щото не пия ракия. Баща ми също. Виж, ако беше предложил „Мартини” или поне швепс...
Има и върли фенове на т.нар. „еротичен чат”. Не знаех какъв е елементът на еротика в него и какво точно се изисква от участниците. Реших да пробвам. Избрах симпатичен младеж на 23г. от Бургас, подписал се „NЕ_NASITEN_. Имаше още една част към името,  но няма да я дописвам, че не разполагам с червената точка на Слави.
Включвам камерата, симпатягата ми драсва едно „здр, бейби” и си сваля боксерките. „Твой ред” е вика. А-а, схванах! Това е като едно време при голите новини – реплика, сваляш дреха, реплика, сваляш дреха... Ама аз и това отказвам. Щото току що си облякох нова пижама. И не съм й се нарадвала. Искам да си я чувствам. Пиша на ненаситния „Двждн, бейби” и затварям чата.
Не липсват и клишетата. Цитирам ги дусловно: „Zdravei mnogo krasiva i seksapilna dama straxotna si”, “dobar ve4er Krasota i sexapil”, “neveroqtna si mila”, “nai nakraia davidq ne6to krasivo tuka”. Има и по-обикновени като „привет, бонбон”, „здравей, красавице” и „какво си правиш, прелестна?”, обаче задължително придружени с емотиконки (по 7-8 на брой) на цветя, целувчици и езичета. Едно време приятели ме черпеха с виртуална бира във Фейсбук. И ми идваше да им фрасна един. На тия виртуални цветари и целувачи – също!
Има и фетишисти. Един иска да ми смуче „розовите пръстчета на крачетата”. Не ща, щото ако се окаже, че после трябва да връщам жеста, не ми се мисли. Друг иска да го гледам как мастурбира. Мерси, пич, аз си имам цифрова с 2 порно канала, при тва сега с гратисен период от 3 (три) месеца. Трети пък иска да ми плаща да се гледаме. Не съм много добре финансово, лесни пари са, ама кво да си гледаме?! То, ако сме много убави, нема да сме в тоя сайт!
Любимото ми писмо е на някакъв, който ми писа „Искаш ли да видиш италиански к...?” Виж сега, манджаре, с изключение на чернокожите, чиито к... са тъмни (черни) и според бедния ми опит с порното – доста големи, надали ще ми покажеш нещо, което да не съм виждала! Италиански, френски, испански к... - има ли някаква разлика? Да не би твоят да крещи „Forza, Milan!”  или да приготвя равиоли? Айде, мерси, дръж си го.
Писаха ми и две мацки. Едната, от които страшно симпатична. Като я видях, за миг се превърнах в колегата си Ники и си казах „Леле, бате-е, тая колко секс ше отнесе!” Искали само да си общуваме, било им скучно, разочаровани са от живота (а и двете са по на 19) и търсели  утеха. Да бе да...тия вафли съм ги яла. „Нищо не искам от теб, само да сме приятели”, пък после „Ти няма ли най-накрая да ми пуснеш?!” Съветвам ги да излязат да си купят сладолед и нова блузка и да не се занимават с еротични чатове.
Отчайвам се. Цялата тая работа със запознанствата излиза извън контрол.
Викам си – в мен ще да е проблемът. Може би снимката ми провокира такива мисли у хората. Хубаво еротичен сайт, ама защо всички ми говорят, сякаш  друга работа си нямам и толкова съм го закъсала, че ако не са те, аз секс през живота си няма да видя?!
Смених снимката и сложих едно спящо кученце. Никой повече не ми писа.
Викам си – в мен ще да е проблемът...

1 коментар:

Ако нямаш какво хубаво да кажеш, просто замълчи :)