четвъртък, февруари 23, 2012

Урок по сексология


Наскоро приятелка ми сподели, че мъжът, с когото излиза в последно време (пък той от своя страна влиза в нея) разпалено предлагал да опитват нови и сложни пози в кревата, непознати и за двамата досега. Боях се да я попитам дали става въпрос за чисто сексуално разнообразие или за извратен полов вандализъм. Обаче като се прибрах вкъщи, се замислих колко от любезно описаните секс пози в „Кама Сутра” използваме реално в интимния си живот и колко пренебрегваме – дали от незнание, дали от забравяне или от обикновен инат тип „ Тая няма да я бъде, пич”! Предлагам да направим разбор на най-пренебрегваните от мен (вас) и моят (вашите) партньор/партньорка сексуални пози.  Ще ги анализираме по ниво на трудност+ ефектност+ смисъл да ги прилагаме.

Дайте ми лост, пардон – пенис и опорна точка!
Жената сяда върху мъжа и по време на секса се завърта около него като по хоризонтална ос. И преди някой да е измучал „Е, ние секс ли ше правиме сега или ше се въртолим?!”, бързам да извадя плюсовете на тази поза – мъжът може да напълни шепите си с гърдите на партньорката, а тя от своя страна пък контролира дълбочината на влизане на „любовната му писалка”.Щом тя се обърне – се целуват. Трудност – 6.








Какво си ми се заусуквала?
Мъжът е изправен, взема жената на ръце и прониква в нея, а тя обвива крака около него, като лиана около дърво. Позата е наистина наслада за окото, но ако не снимате порно филм и нямате достатъчно яки ръце, може и да я пропускате. Плюсовете са максимално дълбоко проникване и възможност за галене и целуване. Трудност – 8. 







Преобърната ръчна количка
От поза „Лиани”, жената може да се пусне назад и главата й да опре почти в пода. (ама лекичко, внимавайте за сакатлъци!). Изпробвалите я споделят, че тази поза предизвиква небивали вагинални усещания за жената, а мъжът се наслаждава на приказна гледка и контрол над внезапния оргазъм. Ще им повярвам. Трудност-6.






Завързани на фльонга
Започва се с добрата стара поза „Ездачка”, но след това тя се извърта надясно и поставя десния си крак под неговия ляв, повдигат се и двамата на длани и тя слага левия си крак върху корема му. Схванахте ли? При нужда прочетете още няколко пъти внимателно и ако се налага направете  сухи тренировки. Позата доставяла огромно удоволствие и на двамата, а жената може да контролира силата на тласъците. И тук важи правилото за силните ръце. Трудност – 8.

Търси се Y(игрек)
Мъжът пак е прав, но този път единият крак на жената е на пода, между неговите, а другият на рамото му( стига да е акробатка или поне достатъчно гъвкава). Изисква се обаче да имате що годе еднакъв ръст. Позата гарантира разтърсващи оргазми и неизпитани усещания, а можете и да се гледате в очите. Не се препоръчва изпълняването на този сексуален номер в баня или въобще на места с хлъзгав под! Трудност – 7.





Тя наопаки, той - терсене







Лежите по корем, с гръб един към друг. Много важно при тази поза е да не ви миришат краката!!! Проникването не е достатъчно дълбоко, а и движенията и на двамата са сравнително ограничени. Липса на зрителен контакт и единственото, което можете да докосвате у партньора, са стъпалата му. Ама ако ви влече...пробвайте! Трудност – 9.

Само за напреднали
Мъжът и жената са лице в лице. Той я повдига на нивото на кръста си. В началото тя може да се държи за врата или ръцете му и внимателно да се спусне назад, докато главата й опре в леглото.(леко, да не й пукнете сега черепа в ръба от превъзбуда!) След това отпуска единия си крак и застава между краката на мъжа (за което и той трябва да й помогне). Много сложна за изпълнение поза, но казват,че доставяла неповторимо удоволствие и позволявала на мъжа да извършва по-силни движения. Трудност – 10.



3...2...1... Туш!
С тази поза изразът „Ела у нас да се сборим!” добива вече някакъв смисъл. Той лежи върху партньорката си, като я обхваща с бедра. Тя повдига краката си и ги разделя внимателно. Плюсовете са: мега дълбоко проникване, целувки по гърба и защо не отделено внимание и на женското дупе. Удоволствието е гарантирано! Само да не вземете да й броите до 10 и да заподскачате след това с викове "Кой сега е шампион на Федерацията, а-а-а???" Трудност – 3.


Да ми седнеш на...
 
Това е някаква разновидност на седящата поза, но с ДДС (данък добавена сложност). Мъжът ляга на края на леглото, а тя застава така, че пенисът му да е между бузите на дупето й. Прониквайки в нея, мъжът тласка таза си до нивото на кръста, а тя накланя горната част на тялото си напред. Сложна поза и изискваща отново здрави мъжки ръце. Но оргазмът ще ви отнесе главите! Трудност – 10.
 



Падни за 20!


Моят личен фаворит за изпробване! Той е застанал настрани, така че се подпира на ръце и пръсти на краката(ще помогне, ако е балетист). Все едно прави лицеви опори, с тая разлика, че е проникнал дълбоко в любимата си. Позата му позволява да се движи напред-назад и кръгообразно. Стимулира се максимално G-точката на жената, което й носи незабравим оргазъм. Трудност – 9.

Тези пози ми се сториха сравнително по-сложни за изпълнение от останалите. А и за някои с ръка на сърцето мога да кажа, че не съм пробвала. Сложете отметка на вашите неизползвани пози и ...какво чакате-е? Толкова секс има за правене, а вие ми се мотаете с некви статии тука! И не забравяйте предпазните средства нали...

* Снимки: Интернет




 






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ако нямаш какво хубаво да кажеш, просто замълчи :)