неделя, февруари 05, 2012

Анимационен "Плейбой"



Кой ви излъга, че анимационните герои не могат да са секси?? Нямам предвид да спорим дали човката на Дейзи Дък е съблазнителна или дали краката на Смърфиета са достатъчно дълги. Изплюйте халюциногените, моля ви! Много ясно, че става въпрос за рисувани ХОРА! И по-точно – за мацки.. Иде реч за ТОП 10 най-секси анимационни героини. Ако някой мъж се възбуди наистина от тази статия, моля да сигнализира незабавно на телефон 112 или да потърси най-близкото психиатрично отделение!

10. Снежанка

Гладка бяла кожа, алени устни и абаносови коси. Щом дори едно обикновено огледало казва, че е най-красива на земята, кои сме ние, та да се съмняваме в това?? Добродушна и грижовна. А фактът, че живее сама със седем мъже, без никакви интимни отношения, показва, че е принципна и вярна.







9. Бети Ръбъл и Уилма Флинстоун
Сложих двете мацки на една позиция, защото са много близки приятелки и искам да си спестя скубането на коси и дърпането на сутиени! Като ги гледаш с тия роклички от раздрани животински кожи и кльощави крачета, направо ти идва да...гррр! Идва ти да късаш дрехи....



8. Пепеляшка
Първо, тя е руса, което веднага й печели 10 точки по сексапил сред мъжкото съсловие. Второ, живяла е в бедност, така че няма да се цупи, ако й подариш книга за рожденния ден. И трето – приятелите й са животни и птици, така че няма да виси с тях по кафенетата, обсъждайки способностите ти в леглото.


7. Бел
Казали са хората, че хубавите ябълки, прасетата ги ядат, а хубавите жени, боклуците ги..... Нещо такова се получава и с миловидната брюнетка от „Красавицата и звяра” в началото. Влюбва се в чудовище, но той се превръща после в принц. Де да ставаше така и в живия живот...



6. Рапунцел
Поредната блондинка от света на приказките. Утешение за джоба ти е, че косата й е естествено дълга до земята (че и доста по-надолу) и няма да се харчиш за екстеншъни. Освен това мадамата явно е и доста палава. Колко принцове са се провиквали под кулата й „Рапунцел, спусни плитки!” Не сме чели да е върнала някого...


5. Покахонтас
Ах, тази индианска буйна кръв! Дългите, лъскави черни коси и невинния поглед. Бежавата рокличка, леко загатваща налетите й и съблазнителни форми. Говори с дървета и птици и тича по-бързо от вятъра. Мацка само за тези, които могат да устоят на темпото й!




4. Ариел
Мда-а-а... Огнени буйни коси и оскъден бански от мидени черупки. Как да не провокира сексуалните ти фантазии? Рибената й опашка малко смущава, но пък тя може да се счита като знак, че русалката е труднодостъпна, а мъжете примират за такива жени! (макар рядко да си го признават).







3. Бети Бууп
Може да е стара чанта, ама лачена! 92-годишната чернокоска с тяло на девойка и нацупени червени джучки, тръшва о пода и най-младите анимационни героини. Създадена още през 1930г., тя никога не се променя и не спира да носи предизвикателни минижупи в страстно червени нюанси.






2. Ясмин
Приятелката на Аладин е наистина горещо парче! Тоя е егати и късметлията, честно! Естествен матов тен, към който се стремят чалга певиците ни, висейки в солариумите, дълга и лъскава черна коса и сластни извивки. А като се закърши под звуците на ориенталска музика... Ехо-о, спомнете си за близката психиатрия...

1. Джесика Рабит
Жена от плът и кръв се подложи на редица операции, за да заприлича на въпросната анимационна героиня. Нужно ли е тогава да обяснявам защо съпругата на заека Роджър оглавява класацията за най-секси анимета? Само вижте огнените й коси, премрежения поглед, сочните  устни и напращелите й форми. Въх, майко, не моа са запра!




Жени, не се опитвайте да изглеждате като гореизброените героини. Пластичните хирурзи, колкото и да са вещи, все пак не са аниматори и не правят чудеса от храброст! Мъже...държа ви под око! 112 също!

* Снимки: Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ако нямаш какво хубаво да кажеш, просто замълчи :)